StoryEditor
HrvatskaSPORNA INICIJATIVA

Zbog prijedloga sastanka sa srpskim veteranima Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata odlučuje o povjerenju predsjedniku Klemmu

20. listopada 2016. - 18:29
klemm.JPG

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata u petak bi, kako se neslužbeno doznaje, trebala odlučiti o povjerenju svojem predsjedniku Josipu Klemmu zbog njegove inicijative za dijalogom sa srpskim ratnim veteranima koji su sudjelovali u agresiji na Hrvatsku.

Sporna je Klemmova inicijativa za sastanak s veteranima iz Srbije koja bi, kako tvrdi Klemm, trebala pomoći pri otkrivanju sudbine zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja i civila iz Domovinskog rata. Dio članstva protivi se bilo kakvim kontaktima sa srpskim veteranima, o čemu će se u petak očitovati na konferenciji za novinare.

Klemm je predsjednik je Udruge specijalne policije i jedan od vođa prosvjednika u Savskoj ispred Ministarstva branitelja koji je trajao 555 dana. Nedavno je izjavio kako bi se rado našao s veteranima iz Srbije, što bi trebalo pomoći u rješavanju sudbine zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja, a to je izazvalo burne reakcije u braniteljskoj populaciji.

item - id = 430701
related id = 0 -> 1014476
related id = 1 -> 612962
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2021 08:22