StoryEditorOCM
Hrvatskaružan incident

Zbog parkinga udario književnicu šakom i vikao joj da je ‘govno‘. Policija potvrdila da se radi o poznatom poduzetniku

Piše Vijesti SD
4. srpnja 2024. - 18:54

Književnica iz Pule, Slađana Bukovac, ispričala je kako ju je jutros verbalno i fizički napao njoj nepoznat muškarac na parkiralištu. Slučaj je potvrdila i policija, rekavši da se sve dogodilo zbog parkirnog mjesta. Policija nije otkrila identitet napadača, no Istarski.hr doznaje da se radi o poznatom pulskom poduzetniku.

- Obavještavamo vas da je jučer oko 7.25 sati, na parkiralištu u Flanatičkoj ulici u Puli, 71-godišnjak poradi nesporazuma oko parkirnog mjesta verbalno, a potom i fizički napao 52-godišnjakinju. Protiv muškarca se pokreće prekršajni postupak radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, priopćeno je iz PU istarske.

Bukovac je detaljno opisala kako se sve dogodilo nakon što je supruga ostavila u domu zdravlja. Kružila je parkingom dok se ne oslobodi neko mjesto. Parkirala je nakon što je jedan automobil izašao, a prije toga je čula kako netko divljački trubi.

- Dok sam zaključavala vrata na automobilu jer mi ne radi centralno zaključavanje, do mene je doklizio veliki bijeli Jeep Cherokee sa zatamnjenim staklima, i iz njega je u sekundi izletio nabijen muškarac po prilici mojih godina, ošišan na ćelavo, u košulji i bijelim bermudama. Promrmljao je nešto o tome da je to trebalo biti njegovo mjesto (što nije točno, parking nije strukturiran tako da postoji nekakav red za parkiranje nego čekaš da se oslobodi mjesto koje ti je najbliže), a onda je počeo urlati ‘Biži ća, govno jedno, udariću te‘. Ponovio je to nekoliko puta, a onda me snažno udario šakom u rame, ispričala je Bukovac, prenosi Istarski.hr.

Muškarac joj je, kaže, još jednom zaprijetio udarcem. Kad mu je ona rekla neka ju slobodno udari, okrenuo se, bijesan i parkirao automobil nekoliko mjesta dalje.

Bukovac kaže da je vidjela kameru pa vjeruje da postoji i snimka cijelog incidenta. Premišljala se hoće li slučaj prijaviti ili ne, no ipak je to učinila jer, kaže, ne radi se o njoj.

- Taj čovjek nije prvi put tako napao i udario, nije s tim ponašanjem započeo u pedeset i nekoj godini, nego sam prilično sigurna da je to radio i ranije, da je takav i doma, i da će naići i naredna žrtva. A to će možda biti neka žena koja se boji nasilnika, rekla je za Istarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 18:55