StoryEditor
Hrvatskazakon šutnje

Zastidili se bivšeg šefa kao Cankarev Joža majke: nitko od HDZ-ovih veterana nije htio komentirati presudu Sanaderu i vladajućoj stranci

Piše Marko Špoljar/JL
13. listopada 2021. - 19:01

Veterani HDZ-a, visoki dužnosnici i ministri u vladi Ive Sanadera, Bianca Matković, Petar Čobanković i Ivan Šuker nisu željeli komentirati činjenicu da je Vrhovni sud u najbitnijem potvrdio presude protiv Sanadera i HDZ-a u ogromnoj korupcijskoj aferi Fimi medija, piše jutarnji.hr.

- Ne želim ništa komentirati - rekao je Ivan Šuker, ministar financija u Sanaderovoj vladi.

- Ne bih ništa komentirala - bilo je sve što je Bianca Matković, nekadašnja šefica Ureda predsjednika Vlade, imala za reći o presudi Vrhovnog suda.

Za razgovor o presudi danas nije bio raspoložen ni Sanaderov ministar poljoprivrede Petar Čobanković.

- Ne bih ništa komentirao, jednostavno već dugo ne dajem nikakve izjave za medije. Povukao sam se iz politike, vodim miran život - kaže.

- Nikada nisam komentirala sudske presude - poručila je Sanaderova ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović.

Komentar pokušavamo dobiti i od nekadašnjeg predsjednika Sabora Luke Bebića, te potpredsjednice Sanaderove Vlade Jadranke Kosor. Njihove reakcije na presudu Vrhovnog suda objavit ćemo kad nam se jave.

item - id = 1134782
related id = 0 -> 1134773
related id = 1 -> 1134761
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2021 19:18