StoryEditor
Hrvatska'bacila nas je na pod i pobjegla'

Zagrepčanke optužuju poznatu pjevačicu da je divljački napala njih i psića, menadžer ima drugačiju priču, a Lille se oglasila na Instagramu; Evo što kaže policija

18. svibnja 2019. - 14:58

Dok se ne obavi razgovor s Lidijom Bačić, zagrebačka policija službeno izlazi samo s podatkom kako su zabilježili prijavu o incidentu u Varšavskoj ulici u petak navečer kada se popularna pjevačica navodno sukobila s dvije ženske osobe i psićom. Tek nakon razgovora sa svim sudionicima događaja policija utvrđuje postoje li elementi prekršaja ili kaznenog djela. Stoga, eventualno kriminalističko istraživanje o događaju, ovisi o izjavi pjevačice koja je suprotna strana.

- Zaprimili smo dojavu oko 19,30 sati, izašli na teren i napravili zapisnik - saznajemo s Odjela za informiranje PU zagrebačke.

Na snimkama koje su objavljene na društvenim mrežama vidi se Audi koji se odvozi iz Varšavske ulice. Kroz vozački prozor nazire se ženska osoba kako lijevom rukom drži volan, a desnom mobitel na uhu.

Njen menadžer Faruk Buljubašić Fayo demantira objede na račun svoje klijentice.

- Priča nema veze s istinom. Nemamo komentara - napisao nam je u SMS poruci.

Na svom Instagram profilu oglasila se i sama pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mudre misli...😎

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Lidiju Bačić optužuje Kristijana Urem u objavi na Facebooku uz koju su priložene fotografije i video snimak. Između ostalog navodi kako je njenu mamu i prijateljicu te psića napala pjevačica koja je nepropisno parkirala svoju automobil na nogostupu te su ga morale obilaziti preko kolnika. U jednom trenutku jedna od gospođa je slučajno rukom zakačila retrovizor Audija nakon čega je Lidija Bačić izletjela iz automobila i napala verbalno i fizički i gospođe i psa.

Navode se tu udarci nogom, guranje o zid i bacanje na pod te će policajci imati dosta posla da utvrde sve okolnosti. Prema navodima iz objave, ne bi se radilo samo o prekršaju zakona o javnom redu i miru već bi moglo doći i do teže prijave. Mogle bi se oglasiti i udruge za zaštitu životinja. Nakon izlaska policije na teren gospođe su odbile liječničku pomoć tako da nisu evidentirane nikakve ozlijede.
 

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 07:34