StoryEditorOCM
Hrvatskaodvratno ponašanje

Veliki skandal trese Hrvatsku udrugu poslodavaca: zamjenik glavnog direktora odlazi zbog sumnji na seksualno uznemiravanje više od deset žena!

Piše PSD, Jutarnji list
11. ožujka 2020. - 13:01
Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca, odlazi iz HUP-a zbog više od deset slučajeva seksualnog uznemiravanjaHANZA MEDIA

Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca i direktor regionalnog ureda Osijek, nakon 24 godine rada odlazi iz HUP-a, i to zbog više od deset slučajeva seksualnog uznemiravanja djelatnica HUP-a, doznaje Tportal.

Informaciju da su djelatnice HUP-a prijavile seksualno uznemiravanje Tportalu je potvrdio Ured pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić:

 - Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova zaprimila je pritužbe više od deset zaposlenica Hrvatske udruge poslodavaca vezano za seksualno uznemiravanje na radnom mjestu od strane osobe na rukovodećoj poziciji. Pravobraniteljica je provela ispitni postupak te, u očekivanju zaključka Hrvatske udruge poslodavaca, obavijestit ćemo vas o ishodu postupka.

Iz HUP-a su pak za Tportal rekli sl...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:12