StoryEditor
Hrvatskanestao u kaštelima

Uspješan kraj potrage: bivšeg predsjednika Torcide pronašli na Psihijatriji splitske bolnice, policija ga još mora ispitati zbog smrti prijatelja

12. ožujka 2020. - 11:44
Duje Klarić/HANZA MEDIA

Prema najnovijim informacijama, Petar Tomičić zvani Pero Pokemon pronađen je u splitskoj bolnici. Policija je dobila dojavu da je Tomičić sam došao u KBC Split, te je daljnjom obradom utvrđeno da se trenutno nalazi na Odjelu psihijatrije.

Policijski službenici će s njim obaviti razgovor čim mu to dopuste liječnici kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja od 9. ožujka. Podsjetimo, u stanu kojeg Tomičić koristi u Kaštel Štafiliću pronađeno je tijelo muške osobe.

Prema prvim informacijama riječ je o predoziranju, no točan uzrok smrti još se mora utvrditi. Sam Tomičič je u večernjim satima pozvao broj 112 i kazao da je njegovom prijatelju loše. Odmah je alarmirana Hitna pomoć koja je stigla na mjesto događaja te su pronašli 38-godišnjaka sa simptomima predoziranja i počeli su ga reanimirati. No, nisu uspjeli u tome, mogli su samo ustanoviti smrt te je obaviještena policija.

Po njihovu dolasku, Tomičić je nestao te je krenula akcija potrage koja je danas uspješno okončana. Inače, Tomičić je javnosti poznatiji kao bivši predsjednik Kluba navijača Hajduka Torcida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

11. rujan 2020 18:59