StoryEditor
Hrvatskaa jadna...

Uplašena srna utrčala u pravosudni kompleks u centru grada, u tijeku je potjera, pogledajte video

Piše Marin Dešković/JL
4. kolovoza 2022. - 13:42

Prije točno mjesec dana ljudi koji su se zatekli na Općinskom kaznenome sudu svjedočili su bijegu međunarodnog trgovca drogom, danas pak tamo traje potjera za srnom, piše Jutarnji list.

Naime, srna (Capreolus capreolus) je u jutarnjim satima od negdje utrčala u pravosudni kompleks na križanju Ilice i Selske ulice, a u kojemu su smješteni zagrebački Općinski i Županijski sud, Općinsko državno odvjetništvo te Ured europskoga javnoga tužitelja (EPPO), te preplašena počela panično bježati po dvorištu suda, u jednom trenutku dotrčavši i do centralne zgrade, a zatim pobjegavši nazad u smjeru parkirališta.

Kako se neslužbeno doznaje, pozvana je pomoć iz skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu te je upravo u tijeku potraga za srnom koja će onda biti puštena u divljinu.

Najveći misterij je kako se divlja životinja našla u kompleksu u središtu grada, no kako su nam objasnili, uz kompleks pravosudnih zgrada vezan je i prilično veliki kompleks napuštene bivše vojarne, te je moguće da su se u njemu pojavile divlje životinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2022 00:17