StoryEditorOCM
Hrvatskaodakle vam pare?

Ulupali smo u njih milijarde, a ni danas se ne zna koliko smo ih stvarno platili. No, nije nam dosta, Hrvatska bi novo prvenstvo i novu dvoranu!?

21. siječnja 2020. - 15:33
Zbog Svjetskog rukometnog prvenstva 2009. godine diljem zemlje niknule su nove sportske dvoraneVladimir Dugandžić/HANZA MEDIA

Hrvatska će se kandidirati za Svjetsko rukometno prvenstvo. Opet. Još se ne zna hoće li to biti za 2025. ili 2027. godinu, ali će se kandidirati. Hoće. Sigurno.

Tako je rekao predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac. Bez da mu je itko proturječio. A tko bi i smjeo nakon još jedne veličanstvene - postoji li kod nas ikakva drukčija od veličanstvene?! - pobjede nad Njemačkom.

A sad ćemo sjesti u vremeplov i odvesti vas u 2016. godinu - dakle, ne tako davno - pa ćemo aterirati u članak našega kolege Vedrana Marjanovića, i to direktno u njegov prvi pasus.

"Hrvatska će za nešto manje od dvije godine biti domaćin Europskog prvenstva u rukometu, iako još nije sačinjen završni račun za prethodnu veliku rukometnu manifestaciju koju je organizirala prije sedam god...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 05:14