StoryEditorOCM
HrvatskaNazdravlje

Tvrtka s prosječnom neto plaćom od 1500 eura traži više radnika. Uvjet srednja stručna sprema, iskustvo nije važno

Piše Vijesti SD
17. ožujka 2024. - 20:51
Vodeći ljudi Carlsberga, Flemming Besenbacher (lijevo), Joergen Buhl Rasmussen (u sredini), Cees ‘t Hart (desno) AFPSara Gangsted/Afp

Pivovara Carlsberg traži više radnika putem javnih natječaja objavljenih prošli tjedan. Rok za prijavu je do kraja idućeg tjedna.

Carlsberg, tako, traži čak četiri vozača viličara kojima u sezoni nudi rad na određeno, ali i mogućnost stalnog zaposlenja. Od uvjeta se traži srednja škola, a iskustvo nije važno, piše danica.hr.

Koprivnička pivovara u potrazi je i za tehničarom analitičarem sa srednjom stručnom spremom i bez iskustva. U opisu posla mu je uzorkovanje i analiza sirovina i proizvoda te ambalaže, ali i rad s kemikalijama.

Koliku plaću nude novim zaposlenicima nije objavljeno. Neslužbeno, plaće za ta radna mjesta su u rasponu od 750 do 850 eura neto.

Inače, pivovara Carlsberg predlani je imala oko 270 zaposlenih čija je prosječna neto plaća iznosila čak 1500 eura. No, u tom prosjeku su bili i bonusi koje je dio zaposlenika dobio za uspješnu prodaju. Još nema podataka o primanjima u prošloj godini, piše danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:07