StoryEditor
Hrvatskanevjerojatno

Tomaševićev sin u pobožnom statusu napisao da suosjeća s ocem i zahvalio Bogu 'što je spasio dušu mami Mari'

Piše PSD
12. siječnja 2018. - 23:30
Tomasevic

Silvio Tomašević, sin Mare i nasilnog Alojza Tomaševića, objavio je vjerom inspirirani status u kojem zahvaljuje Bogu "što je spasio dušu" njegove majke te "izbavio njezino srce iz okova gorčine", očito aludirajući na majčino povlačenje tužbe, javlja RTL.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

"Hvala ti Bože jer si se smilovao mojoj mami Mari. Hvala ti od srca! Hvala tebi Bože moj jer izbavio si njezino srce iz okova gorčine, hvala ti jer spasio si njenu dušu. Uslišio si moje molitve (...).

Poznati psihijatar smatra da je Mara Tomašević 'namjerno provocirala' nasilnog župana: što je htio reći skandaloznom izjavom o silovatelju i izazovnoj odjevenoj ženi?!

Plenković: Izjava Murganić nije bila najsretnija, ali stav stranke je jasan

Majko moja voljena, velika je tvoja vjera, i velika će biti tvoja plaća na nebu, Bog te blagoslovio. Tata moj voljeni, neka Božji blagoslov bude i na tebi, smilovao ti se Bog i izgradio ti vjeru kroz ove nevolje, suosjećam s tobom i molim Boga da kako god sve ovo završilo, neka Isusu pobijedi u tvom srcu, jer to je volja Božja", dio je Tomaševićevog statusa na Facebooku kojeg je kasnije tijekom dana ipak obrisao, ali je screenshot objavljen na Twitteru.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. siječanj 2021 18:51