StoryEditorOCM
Hrvatskane ide i gotovo

Tomašević se našalio na račun svog košarkaškog umijeća: vjerovat ćemo mu na riječ da je u snowboardingu puno spretniji

Piše vijesti sd
7. rujna 2023. - 09:22

Nakon što su njegovi bezuspješni pokušaji da postigne koš u jednoj zagrebačkoj sportskoj dvorani užarili društvene mreže, gradonačelnik Tomislav Tomašević se odlučio i našaliti na taj račun. 

Dakle, našalio se na svoj račun, što je svojevrsni plus ako govorimo o domaćim političarima, koji šale tog tipa uglavnom doživljavaju kao osobne napade. 

Tako se Tomašević, prijateljima znan i kao Senf, poigrao legendarnim logom "Jumpman" Michaela Jordana iz 1984. godine, kasnije u vlasništvu Nikea.

image

Legendarni Jumpman Michaela Jordana

Screenshot/

Na mjesto mitske Jordanove siluete - inače, riječ je o fotografiji nastaloj tijekom snimanja Jordana za LIFE magazin 1984., u tenisicama New Balance - Tomaševićevi PR-ovci su stavili jednu od njegovih tragikomičnih silueta za bezuspješnog pokušavanja polaganja lopte u obruč, dok je natpis "JORDAN" zamijenio ništa manje legendardni, naravno, "SENF"... 

Sve uz nadnaslov: "Kad će više snowboarding sezona?", što bi valjda trebalo aludirati na to da mu spomenuta sportska aktivnost ide puno bolje od - košarke. 

Tko zna, možda zagrebački gradonačelnik na kraju pokrene i liniju sportske opreme... 

image

Tomašević se našalio na svoj račun

Privatni Album/

 

@hrvatska_radiotelevizija

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević je, prije početka redovne konferencije za novinare, zaigrao košarku. Ili je barem pokušao zaigrati #fyp #hrvatskaradiotelevizija #tomislavtomašević #košarka

♬ original sound  - HRT
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 03:47