StoryEditorOCM
HrvatskaJAVNO PREPUCAVANJE

Thompson o Pupovcu: ‘Najpoznatiji etnobiznismen očito pokušava učiniti ono što njegovi sunarodnjaci i pola njegove stranke nisu uspjeli učiniti u ratu‘

Piše PSD
13. travnja 2021. - 21:30

Splitski pjevač, Marko Perković Thompson, na svojem Facebook profilu objavio je poduži status u kojem se osvrnuo na današnje komentare Milorada Pupovca koji je na konferenciji za novinare Srpskog narodnog vijeća govorio o kontekstu širenja govara mržnje spomenuo i Thompsona. 

U Hrvatskoj se sve pomalo mijenja ali jedino mržnja prema ovoj zemlji i njezinim braniteljima, ne. Po tko zna koji put,...

Objavljuje Marko Perković ThompsonUtorak, 13. travnja 2021.


Thompsonovu objavu prenosimo u cijelosti: 

- U Hrvatskoj se sve pomalo mijenja ali jedino mržnja prema ovoj zemlji i njezinim braniteljima, ne.

Po tko zna koji put, najpoznatiji etnobiznismen i monopolist na pitanja stradanja i boli, malo drhtavim glasom a malo stankama između riječi koje traju nekad i dulje od životnog vijeka nekih organizama, s prljavom namjerom, preko leđa hrvatskih branitelja, očito pokušava učiniti ono, što njegovi sunarodnjaci i pola njegove stranke, nije uspjelo učiniti u ratu.

Da je Marko Perković Thompson, uistinu mrzitelj, tada bi dok je nosio pušku na ramenu, tu istu mržnju prakticirao, a nije.

Možda ovom društvu doista treba biblijskih 40 godina da postane svjesno sebe i otrese sa svojih leđa i duše podanički mentalni sklop, ali zasigurno bi već trebao doći kraj pokušajima da se nezadovoljstvo i bijes zbog toga jer u ratu nisu uspjeli ubiti Hrvatsku, prikriva lažnom borbom protiv mržnje i promoviranjem zabrana svih onih simbola pod kojima je ova zemlja i ovaj narod spašen od četničkog zla dok se istodobno od strane istih, promoviraju simboli i znakovi pod kojima je počinjeno neviđeno zlo nad hrvatskim narodom.

Da li nečiste, koji nikad nisu prihvatili ovu zemlju a kojima je ova zemlja ipak pružila ruku dodatno mori i činjenica da u toj obrani nismo posezali za onim istim sredstvima koje je koljački agresor koristio kao uobičajeno sredstvo, te da smo ih u svojoj obrani vojnički, muški porazili i moralno ponizili?

Ako traže mržnju prvo neka je traže u svojim redovima, jer tamo će je i naći.

Sudovi su presudili. Svojim bijesom zbog jasnog stava da se izraz Za Dom Spremni, ne može samo sagledavati u svjetlu NDH nego i pravedne borbe protiv srpskog agresora, kako je sud naveo, te nepoštivanjem takvog utvrđenja, samo se pokazuje da nečisti ne poštuju ni ovu zemlju.

A zemlja koja podilazi onima koji je ne poštuju te koji svakom svojom riječju pokazuju da bi i opet bili na strani onih koji su jednom na nju krenuli ognjem i nožem, nema budućnosti.

Sve je na tebi, moj Narode

P.S. Na slici je naslovnica tjednika srpskih novosti SNV-a broj 750 na kojoj je prikazano klanje srpom Marka Perkovića Thompsona te se je kao takav prodavao na svim kioscima u Republici Hrvatskoj - zaključili su i potpisali se kao menadžment M. P. Thompsona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 22:19