StoryEditorOCM
Hrvatskaiz zambije

Stanković najavio sljedećeg gosta, odmah je počela žestoka rasprava: ‘Čemu ovo? Pa mjesecima ih se vrijeđalo...‘

Piše Vijesti SD
13. lipnja 2023. - 19:04

Obožavatelji Aleksandra Stankovića početkom tjedna na njegovom Facebook profilu s uzbuđenjem čekaju najavu novog gosta, a drugačije nije bilo ni ovog utorka kada je na službenoj stranici emisije "Nedjeljom u 2" objavljeno ime, ali i fotografija sljedećeg gosta. Riječ je o Zoranu Subošiću, jednom od Hrvata koji je nekoliko mjeseci proveo u Zambiji. 

- Zambija, zatvor, malarija, suđenje...o iskustvu posvajanja djeteta iz Konga u Nu2 govori Zoran Subošić, napisali su na HRT-ovoj stranici. 

Ova objava odmah je pokrenula polemiku. Dok jedni pozdravljaju to što će posvojitelj ispričati svoju stranu, drugima se to ni najmanje ne sviđa. 

- Umjesto malo anonimnog mira, gospodin ide na TV... nadam se da se neće pravdati za svoje odluke i posljedice istih. Ako je sve bilo iz srca i pravno gledajući ispravno... čemu ovo?, napisao je netko kome smeta ova medijska eksponiranost. 

- Čemu ironija? Ljude se mjesecima vrijeđalo po portalima, medijima, anonimno i javno, valjda je u redu da kažu i oni nešto? I što je loše da se razgovara javno o tome kad ih je ta ista javnost bez njihove želje mjesecima valjala po naslovnicama? Iznijela sve njihove podatke, imena, čime se bave. Uđite sekundu u cipele tih ljudi. Najlakše je suditi druge. Uvijek me fascinira ta brzina osude, pokažimo bar malo empatije prema drugima!, odgovorio je netko drugi. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:34