StoryEditorOCM
Hrvatskasramotan ispad

Srpska TV napala ‘Oluju‘ i Hrvatsku, ukrali snimke baka i izbjeglica iz Vukovara i rekli da su to Srbi iz ‘Krajine‘!

Piše VIJESTI SD
7. kolovoza 2024. - 15:52

Srpske televizije su proteklih dana unisono govorile da je "Oluja" najveće etničko čišćenje u Europi nakon Drugog svjetskog rata, ni spomena da su velikosrpske vlasti na području tadašnje "krajine" istjerale tisuće i tisuće Hrvata i da je tom akcijom oslobođena skoro pa trećina Hrvatske, te su Hrvati dobili priliku za povratak.

Za srpske televizije rat je počeo Olujom. A što je još sramotnije, na srpskoj nacionalnoj Televiziji Happy emisiju o "Oluji" su ilustrirali kadrovima žena i djece koji su bježali iz Vukovara, navodeći da su to odbjegli Srbi iz Hrvatske! Može li veće dno? 

image

TV Happy, YT

image

TV Happy, YT

image

TV Happy, YT

Pogledajte i usporedbu videa: 

TV HAPPY

IZBJEGLIČKA KOLONA IZ VUKOVARA

Oluja je, kako je to okarakterizirala i međunarodna zajednica, bila oslobodilačka akcija u kojoj je bilo pojedinačnih i gnjusnih zločina nad srpskim civilima.

Sve je sažeto u jednom komentaru:

- Hrvati i hrvatski građani ne smiju biti kao većina vlasti u Beogradu, Srbiji i Republici Srpskoj koji glorificiraju Mladića, Miloševića i cijelu kliku koja slavi bestijalne zločine i ne priznaju da su počeli ratove. Oluja je, valja to jasno reći, bila oslobodilačka, ali i moramo reći da je bilo i zločina od odmetnutih hrvatskih snaga nakon same akcije. Neki su krali, drugi su ubijali nevine civile, kao što je to slučaj u Varivodama! Najvažnije je da očistimo ispred svoga praga, jer ćemo tako onima koji dolaze iza nas ostaviti puno bolje društvo. Društvo koje se ne boji priznati da nešto nije bilo u redu. Jasno je da je Srbija sa svojim poltronima u Hrvatskoj započela rat, ubijali su, klali i mučili, a mi smo svoju zemlju oslobodili. Kako bi naš obraz bio čišći moramo one pojedince koji su na našoj strani činili loše kazniti!  - navodilo se na jednom internetskom komentaru.  

O tome možete pročitati ovdje: 

Dossier Varivode: štakori rata su dva mjeseca nakon Oluje išli u pljačku i ubijanje srpskih staraca i bolesnih. Ubojice i dalje žive među nama

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 16:04