StoryEditorOCM
Hrvatskasretan kraj potrage

Maza se vraća kući: nađen pas kojeg je jutros zajedno s automobilom nepoznati počinitelj ukrao ženi u Varaždinu

Piše VIJESTI SD
21. srpnja 2024. - 22:05

Danas smo pisali da je nepoznati počinitelj ukrao automobil u kojem se tada nalazio i pas imena Maza. Srećom, pas i auto su pronađeni i braćeni vlasnici, kako javljaju iz Policijske uprave varaždinske večeras javljaju kako su i automobil i pas pronađeni i vraćeni vlasnici. Evo njihovog priopćenja.

"U nedjelju, 21. srpnja oko 8.40 sati u Varaždinu, na parkiralištu kod kružnog toka Biškupečke ulice i Trga Ivana Perkovca, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo kojim se koristila 61-godišnja žena.

Navedena je ostavila vozilo s upaljenim motorom i klimom pošto se u istom nalazio njezin pas i nakratko izašla na obližnje dvorište, što je iskoristio nepoznati počinitelj koji je ušao u vozilo te se odvezao s mjesta događaja, zajedno sa psom.

Po zaprimanju prijave oštećene, policijski su službenici poduzeli intenzivne mjere traganja te su vozilo i pas pronađeni u  19.45 sati u ulici  Vladimira Nazora u Ivancu. Na mjesto pronalaska pozvana je oštećena vlasnica koja je izjavila da je pas dobro i da iz vozila ništa ne nedostaje.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela", priopćila je policija. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 13:32