StoryEditorOCM
HrvatskaDISKIRIMINACIJA

Sramotan oglas Splićanke: ‘Iznajmljujem stan, cijena 350 eura, ali samo rimokatolicima. Zabranjeno imati snošaje prije braka, a donesite mi i uvjerenje da ste primili sakramente‘

Piše M. P.
28. kolovoza 2021. - 21:33

Facebokom se proširio oglas jedne 'gospođe'. Građani tvrde da je oglas autentičan.

Dali smo se u potragu za oglasom - i zaista, netko ga je postavio na Faceeboku. Ostavila ga je jedna mlada Splićanka (barem se tako predstavila)  u zagrebačkoj grupi Podstanar.hr - najam stana/najam sobe/ tražim cimera-cimericu.

Evo oglasa, a vi sami presudite je li šala ili je pak autentičan:

image
Screenshot Facebook

Potom su se javili brojni FB komentatori: 

image
SCREEN FB

Oglas možete naći OVDJE.

A evo i sadržaja cijelog oglasa:

- Iznajmljujem  garsonijeru u Zagrebu, kvart Dubrava. Grijanje je na plin, ali postoji i ugrađen ventilator. Stan se nalazi na 4 katu, zgrada ima dizalo te se nalazi u blizini autobusnog stajališta. Kvart je relativno miran. Cijena je 350 eura plus režije. Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti.

Riječ je o mojim uvjerenjima te ovim putem samo želim napomenuti. Isto tako unaprijed molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam. Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja prije braka. Unaprijed se radujem novom stanaru i uspješnoj suradnji.Samo bez suvišnih komentar, hvala - napisala je ta gospođa u spomenutoj grupi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2023 17:16