StoryEditorOCM
HrvatskaBORBA ZA ALEKSANDRA

Splitski sud odgovorio na optužbu Milana Popovića da ‘pjevaju po Severininim željama‘: ‘To je njegovo mišljenje‘; Zagrebački odvjetnik: ‘Nijedan sudac ne sudi proizvoljno‘

Piše PSD
21. listopada 2021. - 16:07

Severinin bivši suprug Milan Popović izjavio za medije da je Županijski sud u Splitu pjevačici izašao ususret, odnosno da "cijeli Split, pa tako i splitski sud, pjeva po njenoj želji". 

Reakcija je to na presudu donesenu još u srpnju, prema kojoj će njihov sin sa svakim od roditelja naizmjenično boraviti po 14 dana. 

Popovićevu izjavu kratko je prokomentirao glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Dinko Mešin.

- To je njegovo mišljenje. Ako on misli da je odluka pogrešna, teško ćemo ga razuvjeriti. Presuda je donesena na temelju podataka, a suci definitivno nisu pristrani - rekao je Mešin. 

To mišljenje dijeli i zagrebački odvjetnik Ivan Gržić.

- Nije moguće da je sud pokazao pristranost jer gotovo svi suci u Hrvatskoj rade časno i odgovorno. Nijedan sudac ne sudi proizvoljno, nego sukladno dokaznoj građi - rekao je odvjetnik.

- Sa svim okolnostima i dokazima nisam upoznat, ali sam siguran da je o tom slučaju, nakon višegodišnje agonije, donesena pravomoćna, ovršna i, samim time, obvezujuća odluka. Ne možemo prejudicirati o tome kako bi eventualno postupio neki drugi sud, presuda je donesena, i kao takva je obvezna za obje strane – zaključio je Gržić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. ožujak 2023 22:41