StoryEditorOCM
HrvatskaVELIKA TUGA

Šokirani susjedi stradalih na Viru: ‘Krasna obitelj, puna ljubavi. Djeca su se igrala tu pored nas. Nemamo riječi‘

Piše L.I./JL
18. kolovoza 2024. - 19:16

Pijani 29-godišnjak pokosio je sinoć oko 23,40 sati u ulici Put lozica na Viru petogodišnju obitelj. Mlada majka (24) je poginula na licu mjesta, a suprug i troje djece prevezeni su u bolnicu. Najteže je prošao trogodišnji dječak, piše Jutarnji.

- Dječak od 3 godine je po dijagnostičnoj obradi operiran s vrlo teškim ozljedama, opasnim po život. Odmah iza njega je operirana njegova 4-godišnja sestra s teškim tjelesnim ozljedama i u jedinici intenzivnog liječenja je. Trenutno nije životno ugrožena. Otac star 28 godina je s teškim tjelesnim ozljedama. Četvrta ozlijeđena je 11 mjesečna beba, dečkić, za koga nismo utvrdili teške tjelesne ozljede, rekao je za Novu TV dr. Nediljko Jović, zamjenik ravnatelja OB Zadar.

Stradala je obitelj koja živi kod Križevaca, točnije u Velikom Ravnu. Mještani govore u šoku i suzama. “Riječ je o krasnoj obitelji, vrijednoj i radišnoj. Djeca su se igrala tu pored nas, uvijek bi pozdravili. Nemamo riječi, riječ je baš o obitelji koja živi s puno ljubavi. Ostali ukućani su otišli valjda u zadarsku bolnicu”, rekli su za Prigorski.hr mještani u suzama dodavši kako najmanje dijete uskoro treba slaviti prvi rođendan.

Cesta u mraku i bez nogostupa

“Svi ih znamo, super ljudi, jednostavni”, rekao je drugi mještanin dodavši kako još ne može vjerovati da susjede više nema. “Prije nekoliko dana su otišli na more”, zaključio je muškarac iz Velikog Ravna.

Mještani Vira i njihovi gosti žalili su se i ranije da je sporna dionica ceste u mraku i bez nogostupa.

"To je najveći problem, navečer kad netko ide kao ovaj što je navodno bio pod utjecajem alkohola, ako je malo brže dodao gas, ljudi su neosvjetljeni, to je tragedija. Na ovom dijelu brzo voze", rekao je za Novu TV Mato Novosel iz Karlovca dok je Vito iz Vira dodao:

"Poznato, nije osvjetljeno, brzo se voze, često su nesreće na toj cesti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 07:28