StoryEditorOCM
HrvatskaIKE MANDURIĆ

Slučaj Buntić: svećenik napisao da se divi muževima koji trpe cmizdrenja žena, a onda sve izbrisao. ‘Svaka čast dečki‘

Piše VIJESTI SD
25. rujna 2023. - 17:36

Pater Ike Mandurić na Facebooku je objavio status u kojem komentira slučaj oko Denisa Buntića i optužbi da je pretukao ženu.

No, nakon što je napisao status ubrzo ga je i izbrisao! Kad ga pročitate shvatit ćete i zašto:

"Denis Buntić je učinio jako lošu stvar jer je (ako je) tukao svoju ženu. Muževi, to nikad i nikad ne smijete napraviti! Osuđujem to potpuno. I jako je loše ako ima onih koji to ne osuđuju. A da nam nije to svima jasno, pokazuje uvijek neki novi slučaj nasilja nad ženama.

image

Status je na Mandurićevom zidu na Facebooku živio kratko

F B

No, osim žaljenja za pretprljenu bol Denisove žene, nakon što sam preslušao njezin snimak, nekako, stadoh misliti o muževima koji, tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno-iritantnih žena ne podnose? A takvih muževa je jaaako puno: strpljivih, snažnih, postojanih...

Šteta što se o njima ne govori, ne priča: More je divnih, snažnih muževa koji se stojički nose s lažima, cmizdrenjima, optužbama, manipulacijama, prenemaganjima...

Naravno i posve je logično je da ima jako puno brakova u kojima su žene negativne i loše, a muževi plemeniti i postojani. Dakle, i muževa koji su prošli teške trenutke na kakvim je Denis pao. Nikad nismo stali u njihovu zaštitu, niti ih pohvalili. E, to nije u redu!

Pa, evo jedna poruka njima: ako ste istrpjeli onakve histerije i cmizdrenja, ja vam se divim!

Dečki, svaka vam čast!", piše Mandurić na Fejsu.

image

A onda je status nestao...

Iako svećenik u početku osuđuje nasilje, ipak onda preokret, čestita muževima koji slušaju cmizdrenja. Da se zaletio, svjedoči i to što je pater ubrzo obrisao status.

image

Status je ‘šerala‘ i poznata spisateljica iz BIH

F B

Pater Ike je inače poznat kako zaštitnik branitelja koji su prosvjedovali u šatoru protiv vlade Zorana Milanovića, tzv. ‘šatoraša‘.

No, kako je naveo na svom Faceboku - sada živi u Osijeku. Pod poslodavce je naveo Isusovce. 

Na Faceboku ga prati 16.836 osoba. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 06:13