StoryEditorOCM
HrvatskaPREDSTAVKA

Sinjski policajci: Načelnik vadi pištolj, policajcima naređuje da trube po gradu. MUP: Proveli smo internu istragu...

Piše Marko Didić
17. lipnja 2024. - 22:04

U prvom dijelu priče iznijeli smo ispovijesti djelatnika Policijske postaje Sinj koji su već dugo nezadovoljni ponašanjem i odnosom prema njima od strane načelnika postaje Mislava Filipovića-Grčića. Primjedbe iznose policajci koji su pisali ministru Davoru Božinoviću, Ravnateljstvu policije i Unutarnjoj kontroli, ali nas informiraju da nitko ništa nije poduzeo.

Napominju kako načelnik svojim ponašanjem ljude tjera u mirovinu, govori im da su nepismeni, troše puno WC papira, uzima im upaljeno policijsko vozilo i voza se s njim po gradu, preprečuje put na parkiralište iza postaje službenom Caravellom...

– Kada ga je jedan stariji policajac pitao može li mu dati rješenje vođe očevidne ekipe u prometu, načelnik mu je rekao: Tebi ću dati rješenje? Ti si dno dna.

Načelnik se ponaša kao da je postaja njegova, kao da smo mi njegovi osobni zaposlenici. Zna on i okupiti policijsko društvo kao jednom u Radošiću 9. prosinca 2022. godine, ali ne sprječava na druženju pjevanje ustaških pjesama, pa su dvije kolegice i jedan kolega tako napustili to druženje.

Sinjski policajci pišu ministru: Načelnik nas mobingira, prigovara koliko WC papira trošimo, ‘krade‘ nam vozila,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 09:22