StoryEditorOCM
Hrvatskaima li kraja ovome?

Sergej Trifunović noćas opet kažnjen: ‘Nadam se da ćete od mojih 1500 eura sašiti uniforme po uzoru na Francetićeve‘

Piše Marko Didić
10. rujna 2023. - 11:26

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović zaustavljen je u subotu u 23,45 sati na graničnom prijelazu Bajakovo pri izlasku iz Hrvatske te je kažnjen sa tisuću eura i zabranom ulaska u zemlje Schengenskog prostora na godinu dana. Splitska policija raspisala je za njim potragu zbog članka 5 i 17 Prekršajnog zakona jer je nakon privođenja na Prekršajni sud na svojim profilima pisao o "maltretiranju koje nigdje nije doživio kao u Splitu i povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti."

Dogradonačenika Splita Bojana Ivoševića nazvao je "govance malo", a na svojim profilima na društvenim mrežama, posebno Instagramu, je opet vrijeđao i omalovažavao policijske službenike koje su uredovali na plaži Kaštelet kada je nekontrolirano njegov njemački ovčar Mile skakao između kupača i kupao se s njim.

image
Boris Kovačev/Cropix

Kako je na Bajakovu kaznu platio na licu mjesta, Trifunović je nastavio put za Srbiju, ali je po prelasku granice odmah objavio novi post na Instagramu, gdje je na najniži i najgrublji način opelo po Hrvatskoj i njenim policajcima.

"Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po eura.

image
Anđela Šćepanović/Cropix

Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5,17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomer. Sad, vlaški brabonjci, slobodo raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpisu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad‘- napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 09:06