StoryEditor
Hrvatskapoznata aktivistica

Sanja Sarnavka komentirala splitski skandal: ‘I ja imam nešto za reći o ovom smradu koji me opako zapahnuo. Ako ovo ne shvaćaš, onda si glup‘

Piše PSD
13. lipnja 2022. - 15:02

Splitski Gradski vijećnik stranke Centar u prošlom sazivu Luka Baričić u ponedjeljak je potvrdio da je u komunikaciji preko društvenih mreža jednoj ženskoj osobi slao eksplicitne snimke seksualnog sadržaja, zbog čega će se povući iz politike bude li izabran za vijećnika na skorašnjim izborima, piše Jutarnji list. 

Oko njegovog slučaja oglasila se i Sanja Sarnavka, koja je na Facebooku objavila sljedeći status:

- I mene su nasamarili nekoć. Osoba kojoj sam pomagala predala je nezakonito snimljen razgovor medijima. Bila sam naivna jer nisam očekivala da će me iskoristiti osoba kojoj se trudim pomoći. Ali nisam rekla ništa što je bilo lascivno, ništa što potiče na kriminal, ništa ružno. Govorila sam sve što kažem i javno. Kad u predizbornoj kampanji ne shvatiš da bi ti se moglo podvaliti, onda si glup. A kad napišeš "jel' hoćeš da ti Bojan pojebe seku", a napisalo ti se da je maloljetna, onda bi trebao kazneno odgovarati. I to je sve što imam za napisati o ovom smradu koji me opako zapahnuo iz Splita, kratko je poručila Sarnavka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2022 07:51