StoryEditor

Pupovac o Tesla banci: Nisam primio nikakvo rješenje Povjerenstva za sukob interesa

Piše PSD.
20. siječnja 2014. - 16:33
Predsjednik Srpskoga narodnog vijeća Milorad Pupovac izjavio je danas da do sada nije dobio nikakvo rješenje kojim bi ga Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa upozorilo da kao saborski zastupnik ne smije biti u nadzornom odboru Tesla banke te istaknuo da je s čelnog mjesta NO-a te banke odstupio još lani.

Večernji list danas je objavio da je Predsjednik Zajednice Srba u Hrvatskoj Svetozar Livada od Povjerenstva zatražio da se očituje zašto još uvijek nije donijelo odluku u postupku koji je protiv Pupovca pokrenulo još u lipnju prošle godine, budući da Pupovac kao saborski zastupnik po Zakonu o sprječavanju sukoba interesa ne bi smio biti član upravnih tijela i nadzornih odbora trgovačkih društava.

"Nisam dobio nikakvo rješenje Povjerenstva, a uz to sam se još prošle godine razriješio funkcije Predsjednika NO Tesla Banke", rekao je Pupovac.

On ne želi nagađati zašto je ta priča ponovno pokrenuta u javnosti, no tvrdi da "mnogi ljudi žele omesti i na svaki način nastoje zaustaviti konsolidiranje i funkcioniranje Tesla banke".

"Koja je uloga profesora Livade u tome, ne znam", dodao je Pupovac.

(H)
Foto: Arhiv CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. kolovoz 2022 20:09