StoryEditor
HrvatskaU POSLU JE OD 1992.

Prijavljeni za šverc oružjem Boris Ercegović se u razgovoru za naš list lani hvalio: Surađujem s policijom, MORH-om, Carinom... Mogu nabavit sve oružje, najvažnije je imati dobre poslovne kontakte! 

Piše PSD
21. studenog 2019. - 15:32

Šesta osoba koju je policija prijavila u aferi “Municija” je Boris Ercegović, vlasnik i direktoru splitske tvrtke "Aservo" sa sjedištem u Ljubićevoj ulici, koja se bavi trgovinom oružjem, streljivom, vojnom i policijskom opremom, a ujedno je i vlasnik trgovine oružja "Magnum".

U našoj dnevnoj novini bilo je riječi Ercegoviću koji se tim poslom bavi od 1992. godine, a u razgovoru s našim novinarom Ivicom Markovićem je kazao kako je od ranog djetinjstva zaljubljenik u oružje.

– Posjedovanje oružja je pravo na slobodu i na obranu - kazao je prije nešto manje od dvije godine u razgovoru za “Slobodnu” te dodao kako je njegova “zainteresiranost oružjem” normalan slijed stvari, budući da se cijeli život bavio streljaštvom i bio nositelj odličja s raznih državnih prvenstava.

Ercegović je u razgovoru za “Slobodnu” u veljači 2018. godine kazao da je surađivao i surađuje s hrvatskom policijom, MORH-om, Carinom...

– Surađujem i s drugim državama, odnosno privatnim kupcima, ali sve sukladno s važećim zakonskim regulativama u RH.

U šali, ali i u zbilji, volim reći da mogu nabaviti sve oružje, što bi ljudi rekli, "od igle do aviona", jer je u ovom poslu najvažnije imati dobre poslovne kontakte i znati što od koga možeš kupiti – rekao je našem novinaru Ercegović koji je, čini se, bio u pravu i sada je jedan od prijavljenih u aferi “Municija”.

Splitski trgovac otkriva sve traženije oružje među Hrvatima, riječ je o puški od 80 tisuća kuna koja pogađa muhu na 300 metara

Među prijavljenima za skandal u MORH-u je i Boris Ercegović, splitski trgovac oružjem! Cure i novi detalji​

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. rujan 2020 11:24