StoryEditorOCM
Hrvatskatamara janković

Prijateljica nestale Marijane o njihovom posljednjem razgovoru: ‘Čule smo se u nedjelju, bila je raspoložena. Stalno se plašila osude javnosti, a uvjerena sam da sebi ne bi naudila...‘

Piše Mozaik SD
29. travnja 2022. - 18:59

Još je u tijeku potraga za pobjednicom regionalnog Big Brothera Marijanom Seifert (38) koja je nestala u noći s utorka na srijedu udaljivši se iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa suprugom Karlom, kćeri Korinom i jednoipolgodišnjim sinom Aleksandrom.

Potraga je cijelo vrijeme fokusirana na područje oko rijeke Save, jer su njene osobne stvari pronađene kraj mosta Mladosti.

Policija provjerava pozive i poruke koje je Marijana razmjenjivala prije nestanaka, a među osobama s kojima je komunicirala je Tamara Janković (zajedno su sudjelovale u istoj sezoni Big Brothera 2011. godine).

image

Marijana Seifert (lijevo fotografija policije, desno iz vremena kada je bila u Big Brotheru)

Ona je za Telegraf.rs kazala da je s Marijanom posljednji put bila u kontaktu na pravoslavni Uskrs te je ispričala kako im je tekao razgovor.

- Čule smo se u nedjelju, čestitala mi je Uskrs i dogovarale smo da se vidimo. Htjela je doći u Beograd da se vidimo. Bila je raspoložena, šalila se kako ćemo postati rodbina jer ona ima sina, a ja kćerku. Rekla mi je da je konačno zadovoljna i da joj je posao s tetoviranjem lijepo krenuo.

image

Marijana Seifert

Niksa Stipanicev/Cropix

- Nisam ni naslućivala da će se nešto ovako dogoditi. Marijanu odlično poznajem i znam da nikad ne bi ostavila sina i kćerku, njoj su djeca bila sve. Stalno mi je pričala o sinu. Kada sam čula tu strašnu vijest odmah sam je nazvala, ali sam vidjela na Viberu da tada već dva dana nije bila aktivna. Ni dan prije nestanka nije bila online. Shvatila sam da nešto nije u redu.

Marijanu su roditelji zadnji put vidjeli za Uskrs. Nestanak kćeri ostavio ih je u šoku i nevjerici. Obiteljski prijatelj: ‘Otac joj se ne nada dobrom, majka govori da ne zna hoće li ovo preživjeti...‘

- Nakon toga sam prebirala po glavi što smo sve pričale i što mi je govorila. Sjećam se da mi je u posljednje vrijeme stalno govorila kako sam sretna, stalno je potencirala na toj sreći. Govorila mi je da joj je drago što sam sretna i da vidi sreću kod mene. Ne znam kako da to protumačim. Nije mi se žalila na muža, govorila je samo da je sve u redu.

image

Marijana i Nemeš

Ivo Ravlic/Cropix

- Ranije mi je pričala s kakvim se problemima susretala u vezi s Nemešem. Nakon razvoda od njega mi je govorila da je sve ostavila iza sebe, da se ne čuju više i da je spremna ići dalje. Stalno se plašila osude javnosti. Za ovog muža mi je rekla samo da je sve u redu i da se dobro ponaša. Stvarno ne mogu ni zamisliti što se moglo dogoditi, ali sam uvjerena da nije osoba koja bi sebi naudila - rekla je Tamara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 05:19