StoryEditor
HrvatskaSVAŠTA!

Prevaranti koriste lice bivšeg glavnog državnog odvjetnika Bajića da bi ‘navukli‘ umirovljenike i prodali im lijekove. Pogledajte o čemu se radi

Piše PSD
7. travnja 2021. - 14:59

Pita li se Državno odvjetništvo RH tko koristi fotografiju njihovog bivšeg šefa kao mamca za prodaju masti protiv gljivica s noktiju i brojnih dodataka prehrani kao što su oni za zdravlje prostate, za kontroliranje dijabetesa, protiv urinarnu inkontinenciju, za reguliranje krvnog tlaka!

image
Screenshot

Naime, Google oglas sa slikom ni manje ni više nego nekadašnjeg i najdugovječnijeg glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, vodi na lažni portal i tekst  "Povećanje mirovine će dobiti umirovljenici koji su poslali zahtjev za...". A uz tekst se nalaze razne reklame koje nude 'čudotvorne' medikamente.

image
Screenshot

Klik na taj oglas vodi do internet stranice koja imitira jedan domaći news portal s tekstom o vukovarskom projektu za pomoć njihovim umirovljenicima preuzetim iz jedne dnevne novine. Tu je i niz oglasa, od kojih neki glase:

- Ženska urinarna inkontinencija nije kraj života! Liječi se vrlo jednostavno! Zapišite moj recept, s pola čaše vode popijte...

- Gljivice će se nestati zajedno s korijenom već nakon 4 dana, samo isperite nokte ovim...

- Po 1 komad dnevno i zaboravite na tlak. Čisti krvne žile odmah...

- Ova metoda sagorijeva gljivice na noktima za 4 dana! Dovoljno je oprati i namazati nokte ovim...

U Državnom odvjetništvu nam kažu da je to stvar gospodina Bajića hoće li po pitanju korištenje njegove fotografije nešto poduzeti jer on više nije zamjenik državnog odvjetnika.

Naime, u mirovini je (navršio je 70 godina op.a.) i u Državnom odvjetništvu obnaša ulogu savjetnika.

image
Screenshot
item - id = 1089576
related id = 0 -> 1108675
related id = 1 -> 1094790
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. prosinac 2021 18:13