StoryEditorOCM
Hrvatskalažna uzbuna

Preokret u slučaju ‘prevarene‘ njemačke turistice: mislila je da ju je zavaljao vlasnik apartmana, a onda se otkrilo...

Piše Vijesti SD
25. srpnja 2023. - 14:20

Vijest o navodnoj prevari njemačke turistkinje u Karlobagu koja je jučer odjeknula medijima ispostavila se kao nesporazum uzrokovan tehničkom greškom. Prema ažuriranom policijskom izvješću, ne radi se o prijevari, već o nespretnoj pogrešci, javlja Lika online.

Podsjetimo, policija u Karlobagu zaprimila je jučer prijavu od 47-godišnje njemačke turistkinje koja je tvrdila da je prevarena prilikom rezervacije apartmana za ljetovanje. Nakon što je u svibnju ove godine pronašla i rezervirala smještaj u Cesarici na popularnoj internet stranici, uplatila je 1.635 eura. No, kad je 23. srpnja stigla na dogovorenu adresu, nije uspjela stupiti u kontakt s vlasnikom, što je izazvalo sumnju o mogućoj prevari.

Ipak, dobra vijest stigla je brzo. Suradnja Njemice s predstavnicima internetske stranice na kojoj je rezervirala smještaj rezultirala je otkrivanjem tehničke greške u sustavu rezervacije. Njemica je zatim posjetila Policijsku postaju Karlobag i ispravila svoju izjavu, potvrdivši da je došlo do greške, a ne prevare.

Ovaj incident, iako je brzo razriješen, neizbježno je prouzročio neželjeni negativan publicitet za Karlobag i njegovu turističku ponudu. Ali, ovaj događaj također ističe profesionalizam i posvećenost lokalnih turističkih predstavnika u pružanju kvalitetnog  iskustva, čak i kad su suočeni s neočekivanim tehničkim poteškoćama, piše Lika online.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:47