StoryEditorOCM
Hrvatskatragična priča

Preminula Ana Mari Ljutić, žena čiji je suprug optužen da je prokockao novac koji su građani uplaćivali

Piše Vijesti SD
5. srpnja 2023. - 17:12

Tragična životna priča Ana Mari Ljutić izašla je u medije nakon što je njezin suprug Dino Ljutić koncem 2019. godine u medije uputio apel za prikupljanje financijske pomoći za liječenje svoje onkološki bolesne žene te u nešto manje o godine dana prikupio 4,6 milijuna kuna, piše Direktno.hr.

Međutim, umjesto za liječenje svoje žene, novac je koristio za vlastite potrebe i uplaćivao ga na svoje privatne račune kako bi prikrio porijeklo novca te ga je trošio u igrama na sreću.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu u travnju 2021. godina podiglo je optužnicu protiv Ljutića u kojoj ga terete da je od 22. studenog 2019. do 28. prosinca 2020. godine, s namjerom da si pribavi protupravnu imovinsku korist, putem medija uputio javni apel za novčanom pomoći radi liječenja bolesne supruge. Ljutić je pritom dovodio u zabludu potencijalne donatore kako će novac koristiti za liječenje supruge.

Ljutić je novac u iznosu većem od četiri milijuna kuna više puta mjesečno transferirao na račune igara na sreću, preciziralo je tužiteljstvo.

Iza Ana Mari Ljutić ostalo je dvoje djece, zaključuje Direktno.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 03:13