StoryEditor
Hrvatskarezultati ankete

'Pratia frižider koji je bija 7000, na Crni petak snižen s 8500 na 6500!': pitali smo vas jeste li zadovoljni sniženjima, poprilično ste se ražestili, a neki vjeruju da su prevareni...

Piše PSD
24. studenog 2018. - 16:18
harvey_norman1-231118

Iza nas je još jedan Crni petak koji nije u potpunosti ispunio očekivanja kupaca. Jasno nam je to iz komentara koje nam ostavljate na Facebook stranici portala Slobodne Dalmacije, ali i po rezultatima ankete u kojoj je sudjelovalo preko 700 naših čitatelja.

Na pitanje 'jeste li zadovoljni sniženjima na Crnom petku ili ste se (opet) razočarali', najveći broj sudionika ankete (skoro 70 posto njih) odabrao je ponuđeni odgovor 'ogorčen/a sam, ovo je samo navlakuša'. Dvadesetak posto ih je razočarano, jer su očekivali veća sniženja.

Nešto malo više od šest posto njih bilo je spremno na ovakvo razočaranje po pitanju snižavanja cijena, ali su ipak na kraju zadovoljn i kupovinom, a samo je 14 sudionika naše ankete odabralo prvi odgovor 'sniženja su odlična, baš prema mojim očekivanjima'

Evo i grafičkog prikaza rezultata ankete:

Raspisali ste se i u komentarima. Jedan čitatelj napisao je 'Nova cijena 229kn, 30% popusta na glupi Black Friday to je 161 kn, a cijena prije dana za budale tzv. Black Fridaya 119 kn'. Neki smatraju ne samo da smo zakinuti za 'poštena' sniženja, nego da je bilo i varanja: ' Petak je možda bija crn, a cijene bi tribalo kontrolirati par dana prije pa bi se lako jučer bilo uvjeriti u muljažu'. 'Pratia frižider koji je bia 7000 kn. Na crni petak sniženo sa 8500 na 6500. Dobrodošli u Hrvatsku'..

Jedna nam je čitateljica na Facebooku ostavila komentar koji je sve sažeo:

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. prosinac 2020 22:32