StoryEditorOCM
HrvatskaADRIAN 2021

Poznati chef David Skoko: "Naša je riba po kvaliteti u svjetskom vrhu i to svi trebaju znati!"

Piše Milena Budimir
9. kolovoza 2021. - 12:35

Baza svake dobre kuhinje je domaći proizvod. Sve poznate svjetske destinacije na tome grade svoj uspjeh, a Istra s njima hvata korak jer poštuje tradiciju spremanja ribljih jela uz more, ali i onih iz njene unutrašnjosti, kao što je, primjerice, nenadmašna pašticada od boškarina

Obgrlilo more Istru, pa je ne pušta. Sve što ima - dalo joj je. Pa onda, kako je i red, Istra i Istrijani svu tu silnu ljubav i ljepotu već stoljećima daruju drugima. Gostima sa svih strana svijeta. Kojih je u tom kraju Hrvatske uvijek najviše, pa možemo reći da im turizam cvjeta. Možda je tome razlog što su davnih dana Istrijani shvatili kako ta Bogom dana ljepota nije jedino što će strance dovoditi u njihov kraj.

- Geopolitička pozicija nam je jako dobra. Autom smo dostupni svim gostima - veli ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. studeni 2024 16:46