StoryEditorOCM
Hrvatskaveliki udarac

Pozadina neočekivane izjave Karla Resslera: približava li se Šeksov posinak Stieru i kakvu ulogu u tome ima mlada Šibenčanka?

Piše Marina Karlović-Sabolić
11. siječnja 2020. - 23:59
Zagreb, 080419. Markov trg. Sabor. HDZ predao svoje kandidacijske liste za natjecanje na izborima za Europski parlament Na fotografiji: Andrej Plenkovic, Karlo Ressler.Goran Mehkek/Cropix

Andrej Plenković ovaj je put s razlogom ljut. Čovjek kojeg je lansirao u visoku politiku, kojeg je uvijek i bez iznimke branio do kraja, i zbog kojeg je prošlog proljeća praktički „poginuo“ stavivši ga na čelo HDZ-ove liste za EU izbore, ovih mu je dana - javno i pred svima - okrenuo leđa.

Karlo Ressler, mladi i ambiciozni posinak Vladimira Šeksa, u petak je gostujući na N1 televiziji na izravno pitanje je li Plenković i dalje njegov favorit za predsjednika HDZ-a – izbjegao odgovor. I ustvrdio da HDZ mora biti spreman izvući pouke i iz predsjedničkih, i iz europskih izbora. I ubuduće imati „jasan smjer“.

Jednom se izjavom odrekao zaštitnika: Plenković ga je lansirao u Europski parlament i omogućio mu plaću veću od 6000 eura, a pogledajte kako mu je Ressler danas vr...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:01