StoryEditorOCM
Hrvatska80 GODINA S VAMA

Poštovani čitatelji, od danas portal ‘Slobodne‘ kreće u naplatu dijela sadržaja. Podržite nas, jer šta vridi - vridi!

Piše Sandra Lapenda Lemo, glavna urednica Slobodne Dalmacije
19. svibnja 2023. - 16:36

Dragi čitatelji Slobodne Dalmacije, naša medijska kuća krenula je u naplatu dijela digitalnog sadržaja, čime postajemo dio modernih medijskih izdanja.

Pretplatom na naš portal dobivate neograničen pristup svim našim PREMIUM sadržajima - reportažama, temama, kolumnama, intervjuima... News sadržaj i dalje će biti dostupan svim čitateljima. Oko 1,7 milijuna ljudi koji posjećuju naš portal dokaz su da je upravo Slobodna Dalmacija jedan od najrelevantnijih nacionalnih medija. Naš portal mnogima je glavni izvor informacija pa nam je cilj to povjerenje i zadržati. Ali i ponuditi puno više...

U ovaj proces ulazimo svjesni da je na nama odgovornost da u sklopu pretplate ponudimo najkvalitetniji sadržaj. Naša medijska kuća dala je neka od najjačih novinarskih imena na ovim prostorima i uvjereni smo kako pravo novinarstvo ne samo da obogaćuje živote naših čitatelja, nego i društvo čini boljim, jačim i pravednijim.

Ekskluzivnost, relevantnost, kvaliteta i odgovornost prema zajednici koja je s nama 80 godina glavne su niti vodilje u ovom procesu. Kao i ono po čemu je Slobodna Dalmacija bila i ostala prepoznatljiva - živimo i dišemo s Dalmacijom. Očekujte ekskluzivne teme i vrhunske reportaže, autentične sugovornike, britke kolumne...

Naši tekstovi vaša su vrijednost, a vi, naši čitatelji, naša glavna valuta.

Pokažite zašto nas čitate - jer ŠTA VRIDI - VRIDI!

________________________________________________________________

VAŽNA NAPOMENA!

PREMIUM tekstove, dakle najbolje reportaže, teme, preporuke, razgovore, pronađite OVDJE!

Sustav pretplate kreće danas, 19. svibnja u 17 sati. PREMIUM tekstovi, koji će biti dostupni samo pretplatnicima, odnose se na reportaže, razgovore, teme, preporuke..., dok će vijesti i ostali ‘news‘ sadržaj biti i dalje slobodan za sve čitatelje. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 23:56