StoryEditorOCM
Hrvatskabaza iskustava

Portal Najdoktor objavio popis najboljih liječnica i liječnika u Hrvatskoj, ovo su najbolji stručnjaci po izboru pacijenata; Upućen i apel svim građanima

Piše PSD
5. prosinca 2019. - 11:20
najdoktor

Portal Najdoktor šestu godinu zaredom objavio je popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Hrvatskoj.

Ovdje pogledajte popis najboljih doktorica i doktora po izboru portala najdoktor.com. 

(Zbog lakše preglednosti, doktorice i doktori su popisani po gradovima i općinama, abecedno, unutar svake, abecedno poredane, specijalizacije / subspecijalizacije.)

'Najavljujemo da nastavljamo sa prvobitnim ciljem da na temelju iskustava pacijenata stvaramo, što je moguće, realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj. Komentar po komentar, i tako već osam i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava koja je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima.

Zahvaljujemo i pozdravljamo izniman trud svih pacijenata, u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima', poručuju s portala najdoktor.com.

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore su: ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara. Neargumentirani komentari nisu se uzimali u obzir, napominju.

'Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata', pojašnjavaju s portala najdoktor.com. 

Ovom prilikom uputili su i apel svim građanima koji prenosimo u cijelosti:

'Poštovani građani RH,

Globalna informatizacija nam daje među ostalim mogućnosti da se organiziramo, informiramo i utječemo na društvene promjene kao nikada ranije. Jedan takav primjer je portal najdoktor.com, pokrenut uz jako malo novca i puno truda razvija se u relevantan čimbenik donošenja odluka pacijenata s jedne strane te doktora s druge strane.

Mi kao udruga smo tu da razvijemo što kvalitetniji portal kao platformu u svrhu ostvarivanja svih ovih ciljeva. Međutim, odgovornost da damo svoj doprinos je na svima nama tako da podijelimo svoja iskustva kroz komentare i ocijene o svim doktorima koji su nas ikada liječili.

Ako želimo imati kvalitetnu platformu za uspoređivanje i odabir doktora za svoje potrebe potrebno je da svako od nas da svoj doprinos.

Zajedničkim djelovanjem dobivamo alat za donošenje kvalitetnijih odluka pri odabiru tko će nas i kako liječiti budućnosti!

Što nas više podjeli vlastito iskustvo o određenom doktoru iz presjeka svih iskustava dobivamo bolju sliku o tom doktoru. Što se veći broj ljudi uključi i podjele iskustva o doktorima koji su ih liječili dobivamo bolju sliku o doktorima te ih tada možemo kvalitetnije uspoređivati i birati.

Stoga vas pozivamo da i Vi date svoj doprinos, prisjetite se svih doktora koji su vas liječili u nekom životnom trenutku (ili Vas i dalje lijeće) te podijelite svoje iskustvo tako da im napišete komentar i pridijelite pripadajuće ocjene!  Također pozivamo vas da prijavljujete sve promjene i dopunite podatke koji nedostaju u svezi mjesta rada, broja telefona, radnog vremena, odlaska u mirovinu...

Ove godine smo napravili novu moderniju verziju portala. Proces komentiranja i ocijenjivanja smo pojednostavnili. Da bi objavili komentar nije potrebna prethodna registracija na portal, samo upišete vašu mail adresu nakon čega će Vam doći verifikacijski mail. Klikom na poveznicu u mail-u vaš komentar i ocjene će automatski biti objavljeni!'
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. veljača 2023 03:18