StoryEditorOCM
Hrvatskavrijeđao ih

Policiji poslao e-mail, pa ga sutkinja kaznila s 900 eura: ‘Smrade, saznat ću sad u šest sekundi tko si pederu!‘

Piše VIJESTI SD
27. lipnja 2024. - 19:46

Ranojutarnji e-mail upućen policiji stajat će Dalibora oko 900 eura, odlučila je prekršajna sutkinja ovaj tjedan.

Prema presudi, Dado (35) je u 6.06 ujutro policijskoj postaji u Đakovu poslao e-mail u kojem je vrijeđao policiju i policajca koji mu je par dana ranije bio u kući.

“Đubre smrdljivo, evo vam vaš ćato, šta napravi, samo sranje, šta će i kome će on ukinuti smeće jedno, za ovo mu neću oprostiti ni u snu pa ko god da je bio pljunut ću mu na grob, dok ja radim puštate djecu druker da rade vaš posao.

Sram vas može biti i doći ću baš da vidim šta si tako bahat bio da je ženi pozlilo, šta je, nema više mita, nema love, a smrade saznat ću sad u šest sekundi tko si pederu. Pa šta misliš ko si ti. Al saznat ću i odma i Božinoviću i starim šefovima ću pisati, javlja Danica.hr.

‘Znaš šta te čeka‘

Bajo još jednom mi uđeš u kuću bez naloga znaš šta te čeka nist kriv nist dužan a ti smrade tako. E pa ajde hvala pizdo korumpirana“, napisao je Dado policiji čime je, kako je navela sutkinja, “omalovažavao i vrijeđao državno tijelo i službenu osobu u vezi s vršenjem službe”.

Policajci su par dana prije tog e-maila, kako je svjedočio policijski službenik na sudu, “postupali po terenskoj provjeri adrese za Dalibora jer mu pošta u više navrata nije uručila prekršajni nalog”.

“Na adresi smo zatekli njegovu majku koja nam je izjavila da on više ne stanuje tu i da je negdje na moru, da zašto ih uznemiravamo. Nakon toga je Dalibor putem pisanog podneska e-mailom vrijeđao policiju i mene, pa smo podnijeli optužni prijedlog”, svjedočio je policajac.

Sutkinja je Dalibora proglasila krivim i kaznila s 862,70 eura te mora platiti 26,54 eura prekršajnih troškova. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 19:47