StoryEditor
Hrvatskateški šou

Pogledajte neprocjenjivu reakciju Mamićevog odvjetnika nakon njegovog najnovijeg ispada na sudu

Piše S.J.T.
9. svibnja 2017. - 21:52

Nakon showa koji je priredio u ponedjeljak Zdravko Mamić je i danas došao na nastavak suđenja na Županijskom sudu u Osijeku, izvjestio je HRT. I opet je napravio ispad.

Nakon upita svjedoku je su li anekse ugovora imali i igrači Ivan Bošnjak, Mateo Kovačić, Tin Jedvaj, Alen Halilović, reagirao je Zdravko Mamić, rekavši da predstavnik Uskoka postavlja pet puta isto pitanje te da mora reagirati jer to ne čini nitko uključujući i njegovu obranu.

Mamić je upozoren da ne ometa raspravu, te da će, ukoliko nastavi remetiti rad suda upadicma biti novčano kažnjen i do 50 tisuća kuna. Nakon što je Mamić ustao i držao prodiku sucu njegov odvjetnik Čedo Prodanović je samo sagnuo glavu i pokrio lice rukom.

Ruka je nekoliko sekundi prekrivala lice Prodanovića, no njegova supruga, odvjetnica Jadranka Sloković je ostala sasvim mirna. No, reakcija Prodanovića dovoljno govori ni da odvjetnici ne mogu zauzdati svog branjenika koji je još ustvrdio "hoćete li moju glavu na silu".

Zdravko Mamić, njegov brat Zoran, bivši direktor Dinama Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar optuženi da su klub oštetili za nešto manje od 116 milijuna kuna, a državni proračun za barem 12,2 milijuna kuna neobračunatog i neplaćenog poreza i prireza, navodi HRT.

Video pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 05:58