StoryEditor
Hrvatskanisu za mjere

Protivnici uvođenja covid potvrda okupili su se u Dubrovniku, Splitu, Zagrebu, Zadru... Ministru Božinoviću došli pod prozor

Piše PSD
12. studenog 2021. - 22:34

I danas su se diljem Hrvatske održali prosvjedi protiv epidemioloških mjera i covid potvrda čije uvođenje je najavljeno za 15. studenoga. 

image
Prosvjed u Zagrebu
Ronald Goršić/Cropix

Prosvjednici su na Markovom trgu u Zagrebu bili oko 17 sati, a skupilo ih se nekoliko stotina.

image
Prosvjedovalo se u Zagrebu
Ronald Goršić/Cropix

Zanimljivo je bilo u Zaprešiću gdje su pred dom ministra Davora Božinovića stigli prosvjednici koji su mirno stajali, a skup je osiguravala policija. Lampionima su na podu ispisali riječ "NE", javlja N1. 

Šibenčani su se i danas okupili na Poljani kako bi prosvjedovali protiv covid-potvrda i cjepiva za koje smatraju da nije učinkovito, za neke je otrovno, a neki pak tvrde da s njim svjetski moćnici pokušavaju stvoriti novi svjetski poredak, piše ŠibenikIN. 

U Dubrovniku je ovog petka navečer održan drugi dan prosvjeda protiv covid mjera i uvođenja covid potvrda u državne i javne službe koje će na snagu stupiti u utorak. Prosvjednici su proteklog četvrtka iznenadili odazivom na prosvjed, večeras ih je bilo nešto manje, ali se isto okupio popriličan broj Dubrovčana, tvrdi DuList. 

Čllanovi inicijative građana Slobodni ljudi Zadar večeras su se opet okupili na Narodnom trgu u Zadru pa tako već šesti dan za redom prosvjeduju protiv epidemioloskih mjera, covid potvrda i obaveze cijepljenja.

image
Prosvjed u Zadru
Luka Gerlanc/Cropix
image
Prosvjed u Zadru
Luka Gerlanc/Cropix
image
Prosvjed u Zadru
Luka Gerlanc/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2022 13:02