StoryEditorOCM
Hrvatskadobra vijest

Plenković u Dubrovniku: Turisti bi nam mogli doći i prije nego što covid potvrde stupe na snagu. Premijer komentirao i najavu ugostitelja o ustavnoj tužbi

Piše JL
26. svibnja 2021. - 12:51
Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković posjetio je Dubrovačko-neretvansku županiju gdje je dao podršku kandidatima HDZ-a uoči drugog kruga lokalnih izboraBožo Radić/cropix

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković posjetio je Dubrovačko-neretvansku županiju gdje je dao podršku kandidatima HDZ-a uoči drugog kruga lokalnih izbora. Medijima je dao izjavu ispred Gradske kavane.

"Mi smo kao Vlada odlučili jug zemlje povezati s ostatkom. Time rješavamo integritet hrvatskog teritorija. Drago mi je da se za taj cilj zalagao naš župan Nikola Dobroslavić i Branko Bačić te svi naši gradonačelnici i načelnici", rekao je Plenković, donosi Jutarnji list.

Govorio i o tzv. covid putovnicama.

- One se zovu covid potvrde. Ono što je najvažnije je da ljudi koji se kreću i koji će biti turisti imaju potvrdu da su cijepljeni, da su preboljeli ili da su testirani. One će na snagu stupiti 1. srpnja, rekao je.

- Razgovarao sam s premijerima nama obližnjih zemalja i oni...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:02