StoryEditor

Petra Sanader u Los Angelesu plaćala stan 10.000 dolara mjesečno

Piše PSD.
10. siječnja 2012. - 09:51
U istrazi o životnom stilu obitelji Sanader koja je, kako je dosad utvrđeno, trošila znatno više od onoga što je zarađivala, nedavno je otkriveno kako je starija kćerka Sanaderovih Petra tijekom boravka u Los Angelesu navodno najam stana plaćala deset tisuća američkih dolara, piše Jutarnji list.

I dok je u New Yorku također navodno živjela u elitnim Zeckendorf tornjevima u kojima najam isto stoji nekoliko tisuća dolara, mlada glumica Sanader ni u LA-u nije imala lošiji tretman. Također neslužbeno doznajemo da su istražitelji navodno otkrili i da su se isplate za najam stana u LA-u obavljale preko jednog uglednog Židova.

Isto tako je Jutarnji list i ranije pisao da su se isplate za stan u New Yorku obavljale preko tvrtke International Chemical Services Coporation koja je taj stan unajmila 1. rujna 2008. Otkriveno je i da se iza te tvrtke navodno krije ime Andreja Dojkića, glumca i bivšeg dečka Petre Sanader.

Poznato je da su Petra Sanader i Dojkić 2008. napustili Hrvatsku te se uputili u Sjedinjene američke države na glumačko usavršavanje. Isprva su živjeli u New Yorku gdje je Petra Sanader završila dvogodišnje glumačko usavršavanje na Lee Strasberg institutu za film i televiziju koji stoji oko 20-tak tisuća dolara., a u LA se uputila po završetku studija. Dojkić se nakon što su 2009. prekinuli vezu vratio u Hrvatsku.

Petra je u LA-u obilazila audicije te je tamo 2010. dobila manju ulogu u filmu 'The Land Of Astronauts' u kojem je glumila izmišljenu muzu glavnog glumca Davida Arquetta. Na jesen 2010. u LA-u su je posjetili i roditelji, a već u prosincu Sanader je uhićen u Austriji.

Petra Sanader otada se nije pojavila u Hrvatskoj.

foto: arhiv cropix
item - id = 154043
related id = 0 -> 300770
related id = 1 -> 300319
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 11:35