StoryEditor
Hrvatskaoptužio medije

Pernar predao oko 15 tisuća potpisa i otkrio pod kojim sloganom ide u kampanju; U Saboru se pojavio i samozvani 'Kralj svih Hrvata Svijeta u Sjeni, od 1993. do 2993.'

4. prosinca 2019. - 00:17

Predsjednički kandidat Ivan Pernar u utorak navečer je Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) predao kandidaturu s oko 15 tisuća potpisa potpore, a tu je prigodu iskoristio i kako bi prozvao medije da ga ignoriraju.

Uspon i pad Ivana Pernara: kad se analizira što je u zadnje vrijeme pisao i govorio, jasni su i uzroci njegove političke propasti

Pernar je u izjavi novinarima poručio kako će je mogao sakupiti i više potpisa ali da nije želio u pretkampanji ulagati više novaca.

"Meni nije bio cilj nametati se, išao sam umjereno i skromno u kampanju i ako narod želi i uz minimalističke uvjete podržat će me", rekao je.

 

U utrku za Pantovčak, dodao je, ide pod sloganom "HDZ lopovi, Hrvatska ste pokrali".

Najavio je kako će se u kampanji osloniti isključivo na građane koji ga podržavaju te zalagati za ljude "kojima centri za socijalnu skrb oduzimaju djecu jer su siromašni, roditelje čija su djeca stradala od cjepiva, deložirane...".

Pernar je iskoristio priliku i kako bi medije optužio da ga ignoriraju. "Na Facebooku me prati preko 290 tisuća ljudi a to je vama sve nebitno", kazao je.

 

Došao i 'Kralj svih Hrvata Svijeta u Sjeni, od 1993. do 2993.'

Inače, u večernjim satima se u Saboru pojavio i Slobodan Midžić, čovjek koji je već u dva navrata na prethodnim izborima dolazio u DIP ili s praznim potpisnim listama ili s CD-om na kojem je tvrdio da ima barem pola milijuna potpisa. Midžić se na mrežama predstavlja kao 'Kralj svih Hrvata Svijeta u Sjeni, od 1993. do 2993.'

JL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 03:10