StoryEditorOCM
Hrvatskamože li ga se zaustaviti?

Pametno podnijelo kaznenu prjavu protiv Pernara; Puljak: Kad netko promovira nadriliječništvo to ulazi u kategoriju širenje ideja opasnih za zdravlje i život ljudi!

Piše PSD
9. siječnja 2019. - 19:45
zivi_zid6-231218

Iz stranke Pametno stiže prioćenje da je danas prof. dr. sc. Miroslav Harjaček, njihov voditelj Foruma zdravstva stranke Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske podnio kaznenu prijavu protiv Ivana Pernara, saborskog zastupnika, jer se u više navrata bavio nadriliječništvom, čime je u opasnost doveo zdravlje i živote građana Republike Hrvatske.

Predlaže se Državnom odvjetništvu da poduzme sve zakonom predviđene radnje kako bi se pokrenuo kazneni postupak protiv Ivana Pernara budući je činio kaznena djela nadriliječništva iz čl. 184. Kaznenog zakona.

'Kada netko širi ideje nadriliječništva, kao što već neko vrijeme uporno radi Ivan Pernar putem javnih komunikacijskih kanala, čime u zabludu može dovesti velik broj ljudi, i kad to štoviše, čini kao javna osoba, političar i saborski zastupnik, to ulazi u kategoriju širenje ideja opasnih za zdravlje i život ljudi!'- obrazložio je Ivica Puljak, član Predsjedništva stranke Pametno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2023 15:30