StoryEditor
HrvatskaDirnut podrškom pacijenata

Paladino odradio zadnji dan na Rebru, još se ne zna gdje će nastaviti karijeru: naš čuveni kirurg za oproštaj obavio tri operacije

Piše PSD
31. ožujka 2018. - 01:03

Nakon što mu je KBC Zagreb odbio produžiti ugovor, danas je u toj bolnici neurokirurgu Josipu Paladinu posljednji radni dan. Provodi ga radno, u operacijskoj sali. Nakon što je njegova supruga objavila poduži status na Facebooku, digla se velika bura, pacijenti mu javno pružaju podršku, dobiva ponude za posao - a javnost postavlja bezbroj pitanja, prenosi N1.

Doktor je, kaže, dirnut podrškom pacijenata, no ne želi pred kamere.

Tri operacije - zadnjeg radnog dana. Paladino završava svoj rad na zagrebačkom Rebru. Bolnica mu nije produžila ugovor, a pacijenti sadašnji i bivši - ne zaboravljaju ono što je za njih napravio.

"Bio mi je kao drugi tata...stvarno, nemam riječi ... Tuga, stvarno, doktor želi raditi, a ne daju mu", kaže bivši pacijent Borna Rak.

Paladino ovih dana mora odlučiti - što dalje. Ponuda ima. Osim one iz bolnice u Mostaru, U Klinici Sveta Katarina već radi jednom tjedno - a stan i automobil te posao u bolnici u Virovitici nudi mu i župan virovitičko podravske županije Igor Andrović, piše N1.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 02:05