StoryEditorOCM
HrvatskaDUG JE ZAO DRUG

Pa gdje će im duša?! Zarade po četiristo tisuća eura, a ne plaćaju radnike i dobavljače?

4. kolovoza 2020. - 08:50

Iz pera naše vrsne reporterke Tanje Šimundić Bendić potekla je priča o kojoj bruji cijeli Split. Vlasnici pojedinih restorana na prestižnim lokacijama, unatoč silnim zaradama koje sežu i do četiristo tisuća eura po sezoni (!), lani nisu platili dobavljače namirnica, a i osoblju su ostali dužni, da bi, nakon toga, mrtvi-hladni zatražili pomoć države u korona-krizi – i dobili je?!

Koliko je priča sama po sebi pipava i koliko se ljudi plaše osvete bahatih ugostitelja, svjedoči i to da su novinarki bili spremni ispričati istinu o tome kako funkcioniraju pojedini vlasnici ST restorana jedino ako im se u tekstu ne spomene ime i prezime.
Naravno da se to ne odnosi na sve ugostitelje i da su u pitanju pojedinci, ali činjenica jest da je neplaćanje rak-rana naše ekonomije i da...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 23:02