StoryEditorOCM
HrvatskaPOTRAGA još TRAJE

Oglasila se i sestra nestale Marijane: ‘Policija radi svoj posao, cijela je obitelj u agoniji, ali pokušava ne gubiti nadu‘

30. travnja 2022. - 15:51

Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert (38), rekla je za RTL Televiziju da Marijanina obitelj nije dobila novih informacija o njezinoj lokaciji.

Kovačević je RTL-u rekla da policija trenutno ispituje Marijaninu obitelj i bliske prijatelje. Dodala je da je cijela obitelj u agoniji i očaju, ali da pokušava ne gubiti nadu.

Marijana Seifert, pobjednica regionalnog 'Big Brothera', nestala je u srijedu, 27. travnja, sa zagrebačke Savice, točnije iz Lastovske ulice.

Prilikom napuštanja stana bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Njezin suprug Karlo Seifert, bivši trener vaterpola, istog je dana u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju rekao da se nada da će Marijana biti pronađena te čvrsto vjeruje u to. Rekao je da je suprugu posljednji put vidio u utorak navečer kada su oko ponoći otišli spavati.

- Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće - rekao je Seifert, koji je Marijanin nestanak prijavio policiji.

image

Područje na kojem se traga za Marijanom 

Goran Mehkek/Cropix

Marijaninog bivšeg supruga, srpskog glazbenika Nikolu Nemeševića Nemeša, njezin je nestanak šokirao, a u razgovoru za Telegraf rekao je da se nada da će se sve dobro završiti.

Nemešević i Marijana postali su poznati nakon što se 2011. u reality showu razvila njihova burna ljubavna romansa. Marijana je s Nemešom prevarila tadašnjeg supruga, a njihov seks pred kamerama šokirao je Balkan. Marijana je na kraju završila u finalu, kada ju je Nemeš ostavio pred milijunima gledatelja, a ona je iste te noći osvojila 100 tisuća eura nagrade. Ubrzo se razvela od supruga Ivana Čvrljka i pomirila se s Nemešom, za kojeg se 2016. godine i udala. U braku su bili samo osam mjeseci, a onda se 2020. udala za sadašnjeg supruga Karla Seiferta.

U četvrtak su se pojavile neslužbene informacije da je dio njezinih stvari pronađen više stotina metara od njezina doma, što je rezultiralo detaljnom pretragom Savice te područja oko rijeke Save. U potrazi za Seifert sudjelovali su dron te ronioci i specijalci.

Naknadno se doznalo da je slučajni prolaznik u srijedu u jutarnjim satima na sredini Mosta mladosti pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert te mobitel.

Roditelji nestale Marijane Seifert za Slobodnu Dalmaciju su rekli da su je posljednji puta vidjeli na Uskrs 2022. godine kada su je posjetili u Zagrebu.

Marijanu su roditelji zadnji put vidjeli za Uskrs. Nestanak kćeri ostavio ih je u šoku i nevjerici. Obiteljski prijatelj: ‘Otac joj se ne nada dobrom, majka govori da ne zna hoće li ovo preživjeti...‘

image
Goran Mehkek/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. ožujak 2023 19:23