StoryEditorOCM
HrvatskaGROZNO

Odvratne poruke kontra dr. Alemke Markotić osvanule po metropoli: ‘Svašta joj možemo prigovoriti, ali ovo nije zaslužila. Gdje je policija...‘

Piše PSD
20. prosinca 2021. - 21:24

Na zagrebačkim ulicama pojavile su se naljepnice koje su očigledno dio difamacijske kampanje usmjerene protiv Alemke Markotić, ravnateljice Klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević. Kampanju su primijetili korisnici društvenih mreža, a jedan od njih na svom twitter profilu objavio je fotografiju snimljenu na zagrebačkom Bundeku, piše Novi list.

image
PRIVATNI ALBUM

U prvom planu je najljepnica nalijepljena na jednu od kanti za smeće u parku Bundek, a a njoj piše: “Alemka Narkotić – psihopat, sotonist, djecoubojica”. Dakako, ova prljava kampanja dio je društvene borbe u kojoj je cijepljenje protiv covida glavna točka prijepora, a Alemka Markotić jedna od meta takozvanog “antivkserskog pokret”.

"Svašta joj možemo prigovoriti, ali ovo nije zaslužila. Antivakseri dobro organizirani i obilno financirani, sve to netko plaća - jutros na Bundeku osvanule naljepnice. Potiču na mržnju. Hoće li pravna država reagirati? Ima li tamo kamera?", napisao je twitteraš koji je prenio spornu fotografija. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2023 20:32