HrvatskaKAD STARCI PROLUPAJU

'Obradovala me vijest da je umro Goldstein. Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao...': pročitajte morbidnu poruku hvarskog svećenika, vjernici u šoku!

Piše L.K.
krstenje_rudina-270209(1)

"Obradovala me je vijest da je umro dr. Slavko Goldstein. Drago mi je da je jedan mrzitelj Hrvatske nestao s pozornice ovog svijeta. Ipak mu od srca želim pokoj vječni i da mu Jahve bude milosrdan sudac. Njegovo će mu milosrđe biti jako potrebno obzirom na more laži što ih je (svjesno i namjerno) širio pod krinkom znanstvenog auktoriteta. Tim je lažima planski sramotio Hrvatsku i hrvatski narod. Iz Biblije znamo da Jahve mrzi laž (Jahve mrzi lažljivi jezik Izr 6, 16). - morbidni je komentar hvarskog svećenika Milija Plenković na vijest da je preminuo jedan od najvećih domaćih intelektualaca dr. Slavko Goldstein.Prezimenjak premijera Andreja Plenkovića s kojim dijeli i rodno mjesto na Hvaru, bolesnom porukom na svom Facebook profilu šokirao je i svoje vjernike koji su ga ismijali u komentarima.

- A moj Mili Mileni ako si ti fratar ja san onda papa. A moj Mili Mileni ako si ti fratar ja san onda papa. A moj Mileni ako si ti fratar ja sam onda Papa...

- Moj pope, ja mislim da ne viruješ u ništa osim u janjetinu. Jel bolja lešo ili pečena?

- Monstruozan komentar

- Ljudi s godinama izgube zdrav razum...

- Ovaj pop je ispa vragu iz torbe. Definitivno

#SLAVKO GOLDSTEIN#KATOLIčKA CRKVA#MILI PLENKOVIć