StoryEditor
Hrvatskaje li moguće?

Nevjerojatan slučaj iz okolice Zagreba: hitna došla na intervenciju pa od pacijenta zaraženog koronavirusom tražila da ga u bolnicu doveze netko iz obitelji

Piše PSD
24. studenog 2021. - 13:35

Živim malo dalje od njih, kći je jedini vozač tamo i ona je u izolaciji. Ja koja sam jedina zdrava, sam morala sjesti u auto s njime i voziti ga u bolnicu, kaže čitateljica o drami u Vrbovcu u noći na srijedu, pišu 24sata.

Kći je zvala Hitnu oko 4.30 sati u noći na srijedu jer joj se suprug onesvijestio. Pozitivan je na koronu i ima problema s debelim crijevom, objasnila im je sve i oni su došli. Nakon pregleda su rekli da ga vozimo sami u bolnicu, ispričala nam je žena iz Vrbovca.

Hitna je stigla i pregledala čovjeka. Kako je bio Covid pozitivan, došli su u odijelima.

Nakon pregleda ustanovili su da nema hematom na glavi od pada te su obitelji rekli da ga sami odvezu u KB Dubrava, tvrdi čitateljica.

- Živim malo dalje od njih, kći je jedini vozač tamo i ona je u izolaciji. Ja koja sam jedina zdrava, sam morala sjesti u auto s njime i voziti ga u bolnicu. Jesam cijepljena, no riskirala sam da dobijem koronu - dodala je žena. 

Dolaskom u bolnicu ostavila je zeta i papir od Hitne pomoći. Tvrdi da je doktorima bilo čudno zašto nije došao Hitnom.

Ostatak možete pročitati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. siječanj 2022 21:35