StoryEditorOCM
HrvatskaBLINDIRANA VOZILA

Neugodna scena u Splitu: ‘Policajac iz štićene kolone u kojoj je bio predsjednik Milanović je mahnito mahao palicom i nešto mi vikao kroz prozor‘

Piše Katarina Marić Banje
28. rujna 2021. - 17:31
Kolona je skrenula prema vojarni Lora gdje je predsjednik prisustvovao obljetnici HRM-a. U Lori je bio i ministar Banožić, koji je također štićena osoba. Jesu li obojica bili u toj koloni, nismo saznali. Snimio čitatelj

Čitatelj koji je u ponedjeljak ujutro naišao na štićenu kolonu u kojoj je bio predsjednik Zoran Milanović dok je automobilom skretao iz Ulice Zbora narodne garde u Ulicu Domovinskog rata u Splitu, nije ni znao da je svojim ponašanjem prekršio zakon.

- Vidio sam kako iza mene nailazi kolona te sam ih propustio, ali policajac u bijelom automobilu koje je bilo na čelu kolone nije bio zadovoljan brzinom kojom sam to napravio, pa se nagnuo kroz prozor i mahnito mahao palicom i nešto govorio, bio je “ljut ko pas”. Nije bilo ugodno.

Vidio sam da su neki automobili građana stali skroz sa strane dok ne prođe kolona, ali dio automobila se nastavio i kretati. Kasnije su mi rekli da je u koloni vjerojatno bio predsjednik Milanović koji je došao na obljetnicu HRM-a.

No, evo gdje je n...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 02:03