StoryEditor
HrvatskaUVREDLJIVO

Netko je došao do zgrade u kojoj radi Milorad Pupovac i na parlafon nalijepio uvredljivu poruku. Njegovi suradnici kažu da je sve potaknuo Zoran Milanović!

Piše psd
25. studenog 2021. - 16:36

Netko je došao do zgrade u kojoj su smještene uredske prostorije Srpskog narodnog vijeća, a u kojima često boravi i saborski zastupnik iz redova srpske manjine (Samostalna demokratska srpska stranka), te mu je na parlafonu nalijepio - "Milorad Pupovac - Prljavi".

Suradnici Milorada Pupovca drže da je ovaj čin potaknut ponašanjem predsjednika Zorana Milanovića. 

Naime, u ožujku ove godine Pupovac se preko svog FB profila obratio javnosti:

- Jučer je Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kazao da sam "prljav". Malo je dana u ovih 30 i više godina mojeg javnog djelovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam "prljav" ili "smrdljiv".

Dobro sam naučio što to znači i još više pazio da nakon toga budem još pročišćeniji. Došli su dani mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog zastupnika Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kaže da sam "prljav". Tom svojom izjavom on me je razriješio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam iznio svoje viđenje postupka izbora predsjednika Vrhovnog sud i neophodne reforme pravosuđa - napisao je tada Pupovac. 

item - id = 1146030
related id = 0 -> 1144954
related id = 1 -> 1142570
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2021 19:07