StoryEditorOCM
Hrvatskabezopasan gost

Neobična posjetiteljica trgovačkog centra šokirala kupce: ‘Hvatači, dođite je uzeti, zapela je u kolica za kupnju‘

Piše Vijesti SD
2. listopada 2023. - 06:56

Subota popodne bila je, kao i uvijek, radna za radnike Dumovca. No, njihova zadnja intervencija u jednom trgovačkom centru na zagrebačkom Žitnjaku vezana je za divlju životinju zbog koje ih u zadnje vrijeme građani sve više i više zovu - zmiji. Nije riječ o povećanju broja ovih gmazova, nego se radi o tome da su zadnji godina ljudi skloniji pozvati službe u pomoć nego prije, kada su taj problem rješavali na način koji nije baš dobar za zmiju, piše Jutarnji list.

Ovog su puta hvatači pozvali zbog jedne smukulje koja je, rekli su u šali, odlučila obaviti kupovinu. Njen je ‘shopping‘ zapeo već na prvom koraku - onom u kojem dolazimo do kolica i odabiremo jedna, a potom krećemo u obilazak trgovine. Maleno stvorenje se zaplelo i nije se moglo maknuti.

- Jeste li se navikli na novu organizaciju rada trgovina nedjeljom? Danas nismo imali posla ni u jednoj, no jučer smo zbog male smukulje posjetili robnu kuću s opremom za dom i vrt na Žitnjaku. Kupci su opazili da se u žicu jednih kolica zaplela zmija. Brzo smo došli i oslobodili nesretnog gmaza. Na sreću, nije mu bilo ništa. Smukulju smo pustili na sigurno mjesto u prirodi - objavili su iz Dumovca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 22:43