StoryEditorOCM
HrvatskaISPRAVAK ČLANKA

Ispravak članka: ‘Varteks je upravo eutanaziran, a o vlasniku se i dalje malo zna. Misteriozni Hercegovac...‘

Piše VIJESTI SD
16. srpnja 2024. - 14:53

Nenad Bakić nam je poslao Ispravak članka: „Varteks je upravo eutanaziran, a o vlasniku se i dalje malo zna. Misteriozni Hercegovac stigao je iz druge branše“. 

Pa kaže: 

„Nisam nikoga, pa ni g. Čajića, nagovarao na ulaganje u Varteks. Također nisam nikad tvrdio da sam bez cjepiva znam izaći na kraj s globalnom pandemijom koronaviusa – upravo suprotno, dok je to bilo primjereno zagovarao sam upotrebu cjepiva za one kojima je to bilo potrebno, ali sam se suprotstavljao promoviranju cjepiva uz nepostojeća svojstva kao što je ‘zaštita 100%‘, alata za sprječavanje infekcije koji treba ugasiti epidemiju, te cijepljenju djece kao ‘strategije izlaska iz pandemije‘, za što je sada svima jasno da sam bio u pravu.

Osim toga, nisam ‘pokupio tunju‘ iz Varteksa, nego sam – nažalost neuspješno – uložio i izgubio milijune eura vlastitih sredstava kako bih pokušao revitalizirati i spasiti Varteks, u čemu smo bili jako blizu cilju, ali zbog nedostatka podrške i spleta nesretnih okolnosti nismo uspjeli. Ponosan sam da sam barem pokušao, te smo u potpunom zaokretu revitalizirali Varteksovo poslovanje, podigli plaće, motivirali radnike i pružili im još jednu priliku. Bez mojih investicija Varteks bi bio u stečaju već 2018.“, navodi Bakić u svom očitovanju. 

Prvi tekst pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 21:15